Dagworkshops

Heb je zin om je wat verder te verdiepen in de thema’s die wij je bieden in de Expressiewerkplaats? Dan kun je je inschrijven voor de dagworskhops. Tijdens de dag gaan we dieper in op thema’s als Ruimte, Pauze. voor het najaar hebben we twee dagworskhops in het programma gezet op zaterdag 19 oktober en zaterdag 23 november. Om in het thema te duiken krijg je verschillende handvatten aangeboden. Dans, theater, andere expressiedisciplines en meditatie zullen daar in ieder geval deel vanuit maken. verder is het aan jou om het thema eigen te maken op jouw unieke manier en beleving.

De dagworkshop duurt van 10.30 uur tot 16.00 uur en kost 95 euro per persoon, dit is inclusief thee en iets lekkers, je neemt je eigen lunch mee. Zorg voor makkelijk zittende kleding en neem een flesje water mee. Je kunt op schoenen, sokken of blote voeten meedoen, net wat je zelf prettig vindt.

Inschrijven

Dans en en speel theater in het najaarsprogramma in de Expressiewerkplaats! Expressie geven aan wat er in je leeft! Door te dansen, […]