Inschrijven

Dans en en speel theater in het najaarsprogramma in de Expressiewerkplaats!

Expressie geven aan wat er in je leeft! Door te dansen, te spelen en improviseren. Dat is wat doen in het najaarsprogramma in De Expressiewerkplaats in Patershuis Bolsward. Wil je deelnemen aan één van de workshops dan kun je je hieronder opgeven.

Soulmotion vroegboekkorting kennismaking

Op zaterdag 28 september is er een kennismakingsochtend met Soul Motion, een dansvorm waarin je op je eigen tempo en manier van dansen vrijheid en verbinding ervaart. Kijk hier voor meer informatie over Soul Motion. Er is een vroegboekkorting van 10 euro als je voor 1 september reserveert. Boek je na 1 september dan zijn de kosten 20 euro per persoon incl thee en koffie.

Kosten voor de workshops dans en theater

De theaterlessen vinden altijd plaats in het Patershuis, voor de dansworkshops wijken we bij veel opgave van deelnemers uit naar een andere ruimte. De kosten kun je aan het einde van de les voldoen door middel van een QR code, of Kirsten stuurt je een tikkie. Omdat we iedereen in de gelegenheid willen stellen om mee te kunnen doen, werken we met verschillende tarieven. Normaal: €15,00 Gematigd: € 10,00 of Welwillend: €20,00. Jij bepaalt zelf wat je portemonnee kan dragen. 

Dagworkshops

De dagworkshops worden ingevuld met dans, theater en andere kunstvormen waardoor jij expressie gaat geven aan het thema. Kijk hier voor meer informatie.

Dagworkshops

Heb je zin om je wat verder te verdiepen in de thema’s die wij je bieden in de Expressiewerkplaats? Dan kun je […]