Dans

Vanaf september kun je dansen in en buiten het Patershuis. Kirsten begeleidt deze dansworkshops met heerlijke muziek en je danst samen en alleen, maar vooral zoals jij het wilt. Geef je lijf de vrijheid om lekker in beweging te komen op de dansvloer. Wordt je bewust van je lichaam en laat je inspireren door de muziek, de ruimte en de dansers om je heen.

Kirsten past als docent theater veel beweging toe in haar activiteiten. Zelf danst ze al vanaf haar 10de jaar. Kirsten Volgt op dit moment de dansopleiding Soul Motion en in de afgelopen 20 jaar heeft zij talloze workshops en cursussen gevolgd op het gebied van Embodied Dance Movement. Letterlijk vertaald; belichaamde dans beweging, maar dat klinkt wat minder lekker. Waar het om gaat is dat je je lijf gebruikt om expressie te geven aan de dans. Je wordt je bewust van wat je lichaam je allemaal te vertellen heeft. Voel de vrijheid van je eigen beweging, laat je hoofd maar lekker mompelen en focus op je lichaam. Vrijheid, verbinding en plezier zijn de kernwoorden waarmee Kirsten haar lessen vormgeeft.

De eerstvolgende dans is op zaterdag 28 september van 10.00  uur – 11.30 uur. Trek makkelijk zittende kleren aan en neem een flesje water mee. Je mag dansen op schoenen, sokken of blote voeten, net wat jij zelf het fijnst vind. Afhankelijk van de groepsgrootte dansen we in het Patershuis of op een andere locatie in Bolsward. Hier kun jij je opgeven voor de komende dansworkshops.