Theater

Stap in de rol van een ander en ontdek jezelf! Ben jij iemand die goed kan improviseren, of speel je liever vanuit een vaste tekst? Bij het Patershuis valt er veel te ontdekken op het gebied van theater.

Theaterlessen voor volwassenen (vanaf 16 jaar) start november 2019

Heb jij veel of juist minder ervaring als speler, maar wil je niet het hele jaar vast zitten aan de voorbereiding van een voorstelling, volg dan onze theaterlessen en verdiepingsworkshops die we op verschillende momenten organiseren. Vanaf november 2019 zullen de theaterlessen voor volwassenen gaan starten. Een reeks van 5 lessen waarin je de verschillende vormen van theater onder de loep gaat nemen. We gaan improviseren, werken vanuit tekst, met typetjes aan de gang en kijken door de ogen van de regisseur. Een mooie manier om je wat meer te verdiepen in wat jij de leukste vorm van toneelspelen vindt.  Kijk in de agenda voor opgave.

De theaterworkshops variëren van plezierige kennismaking voor beginners tot verdieping en ontwikkeling voor meer ervaren spelers. Wil je de workshop theater volgen met collega’s of vrienden, dan maken we het niet te moeilijk, maar dagen je uit om met veel plezier je speldurf op de proef te stellen. Kortom, volg je gevoel en de basis regel van het improviseren: Bij twijfel doen! En voor vragen bel of mail ons.