Over ons

Wij, Kirsten en Léon, wonen sinds december 2016 in het Patershuis in Bolsward, samen met de kinderen van Léon. Al vanaf het begin wisten we dat dit pand ons veel te bieden heeft. Het fijne thuisgevoel dat wij ervaren willen we met veel mensen delen, door samen aan de slag te gaan.

Kirsten is in 2000 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten en sindsdien aan het werk als docent drama, theatermaker en projectleider binnen de culturele sector, met name binnen de amateurkunst. Wil je meer info over haar achtergrond, kijk dan hier.

Mijn persoonlijke drijfveer is om mensen met elkaar te verbinden, het liefst door middel van (amateur)kunst. Als mensen elkaar ontmoeten vallen veel vooroordelen weg, simpelweg door elkaar wat beter te leren kennen. Door middel van culturele activitieten kun je een heleboel in jezelf en de ander ontdekken en die ervaring wil ik meenemen in de activiteiten in het Patershuis. Dat doe ik graag als docent, maar ook als organisator en gastvrouw en bovenal met heel veel humor en plezier.

Léon is geboren en getogen in Bolsward. Sinds 2001 werkt hij bij verschillende gemeenten als verkeerskundige.

Mijn ervaring met mensen is dat persoonlijk contact meer begrip en energie oplevert. Je geeft elkaar de ruimte om te kunnen vertellen en te luisteren. Het Patershuis staat voor mij ook voor ruimte. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd te verbouwen en het huis in orde te maken. Altijd gezellig als er weer een groep mensen binnen komt, dat brengt een fijne sfeer met zich mee die ik graag in het huis voel. Voorlopig is hier nog alle ruimte om genoeg te doen, voor mij en voor onze bezoekers.

Patershuis – Grote Dijlakker 40 – Bolsward – 06 55 13 43 90 – welkom@patershuisbolsward.nl