Huiskamertheater

Ons huiskamertheater is de centrale plek in het pand. Hier bieden wij een podium voor de amateurkunst en voor jong talent, iedere maand kun je een huiskamervoorstelling of concert meemaken. Ook zijn er workshops en andere activiteiten die we organiseren in het huiskamertheater. In de agenda kun je zien wat we op het programma hebben staan. Wil je zelf een keertje optreden of heb je een leuke voorstelling gemaakt? Wij hebben zin in leuke plannen, dus kom eens langs!

Het Patershuis is er ook voor groepen, ons huiskamertheater en de andere ruimtes bieden voldoende plek. Wij creëren de mogelijkheid om én iets leuks te ondernemen én tijd te hebben om elkaar te spreken. Wij helpen je bij het kiezen van geschikte programma onderdelen voor jullie groep, daarvoor maken we graag een afspraak en kijk ondertussen alvast even bij de workshops. Wil je alleen een ruimte huren voor een meeting of activiteit? Dat kan ook, onze ruimtes zijn gezellig en intiem, maar bieden genoeg ruimte en comfort.

De deur van het Patershuis staat open voor gezelschappen tot 24 personen. Op deze manier kunnen wij onze gasten zich echt thuis laten voelen. Wees welkom en laat je verrassen!

Maak een afspraak via welkom@patershuisbolsward.nl of bel 06-55134390