Agenda

Hier vind je het programma van het Patershuis tot aan de zomervakantie. Reserveren voor de huiskamervoorstellingen en workshops is nodig, we hebben beperkt plaats. Als je vooraf bij een voorstelling wilt aanschuiven bij de Soep op Zaterdag, vermeld dat dan bij je reservering.

Reserveren kan via welkom@patershuisbolsward.nl

16 april 20.00 uur Intermezzo

Intermezzo bestaat uit vijf enthousiaste dames die samen een mooi muziekprogramma brengen. Dit jaar gaat hun voorstelling MOED! in première. In het Patershuis zullen de dames ons verwennen met de muzikale klanken uit hun programma. Met mooie kostuums en hun eigen pianist wordt het een gezellige muzikaal Intermezzo dat je niet mag missen! Zaterdag 16 april aanvang 20.00 uur eventueel met Soep op Zaterdag. Reserveren is nodig. Bijdrage vrijwillig.

14 mei 20.00 uur Oorlogsverhalen

Deze avond wordt door omstandigheden verplaatst naar het najaar. Voor meer info mail naar welkom@patershuisbolsward.nl

24 mei 19.45 uur Stembevrijding

Veel mensen ontdekken hun stem pas als ze in alle vrijheid geluid mogen maken. Tijdens de workshop laat je horen wie je bent en maak je ruimte in je hoofd en in je lijf. Dat hoef je niet alleen te doen, want met docent Jacobien en de groep doe je prettige en plezierige oefeningen, waardoor je na de workshops lekker ontspannen naar huis kunt. Je hoeft niet te kunnen zingen om mee te doen, stembevrijding is voor iedereen die zich vrijer en krachtiger wil uiten. Voor opgave klik hier: www.jacobienvanvugt.nl

10 juni 19.45 uur Dansworkshop

Samen een avondje dansen, wat is er fijner dan dat! zet je lichaam in beweging en dans onder begeleiding van docent Kirsten Dijk. Tijdens deze dansworkshop gaat het er om dat jij danst zoals jij het leuk en prettig vindt, samen of alleen. We dansen in verschillende ritmes en geven expressie aan het lichaam. Dansen is niet alleen gezond, maar je wordt er ook gelukkig van en het geeft heel veel plezier. Kosten 15 euro incl. thee en iets lekkers. welkom@patershuisbolsward.nl

11 juni 20.00 uur Frans Strijards

Frans Strijards is een bekend toneelschrijver. Graag leest hij deze avond voor uit eigen werk, maar wil vooral ook het gesprek aan gaan met de bezoekers. De huidige tijden en verharding van de maatschappij vragen om een goede dialoog om meer verbinding te ervaren en naar elkaar te luisteren. Ook is er muziek en dat brengt ons samen met de verhalen van Frans en van u als publiek, tot een mooie avond. Zaterdag 11 juni aanvang 20.00 uur, eventueel met Soep op Zaterdag. Reserveren is nodig, bijdrage vrijwillig.