Agenda

Hier vind je het programma van het Patershuis tot aan het einde van het jaar. Reserveren voor huiskamervoorstellingen en workshops is nodig, we hebben beperkt plaats. Als je vooraf bij een voorstelling wilt aanschuiven bij de Soep op Zaterdag, vermeld dat dan bij je reservering.

Reserveren kan via welkom@patershuisbolsward.nl

30 nov 19.45 uur Stembevrijding

Veel mensen ontdekken hun stem pas als ze in alle vrijheid geluid mogen maken. Tijdens de workshop laat je horen wie je bent en maak je ruimte in je hoofd en in je lijf. Dat hoef je niet alleen te doen, want met docent Jacobien en de groep doe je prettige en plezierige oefeningen, waardoor je na de workshops lekker ontspannen naar huis kunt. Je hoeft niet te kunnen zingen om mee te doen, stembevrijding is voor iedereen die zich vrijer en krachtiger wil uiten. Voor opgave klik hier: www.jacobienvanvugt.nl

16 nov 19.45 uur Dansworkshop

Samen een avondje dansen, wat is er fijner dan dat! zet je lichaam in beweging en dans onder begeleiding van docent Kirsten Dijk. Tijdens deze dansworkshop gaat het er om dat jij danst zoals jij het leuk en prettig vindt, samen of alleen. We dansen in verschillende ritmes en geven expressie aan het lichaam. Dansen is niet alleen gezond, maar je wordt er ook gelukkig van en het geeft heel veel plezier. Kosten 15 euro incl. thee en iets lekkers. welkom@patershuisbolsward.nl

15 dec 20.00 uur Kerstvoorstelling

Sinds Bruun Kuijt, ruim 30 jaar geleden een Britse acteur solo A Christmas Carol ziet spelen, is hij verknocht geraakt aan deze kerstklassieker.

Kuijt kruipt in de rol van verteller, Scrooge, Marley en nog meer heerlijke figuren uit het beroemde A Christmas Carol. Velen kennen de mooie vertelling van de diverse versies op televisie rond kerst, maar slechts weinigen hebben de tekst van Dickens echt gelezen. Dickens’ woorden vertellen het verhaal zoals het verteld moet worden. Dus kom deze bijzondere voorstelling zeker bekijken!

Let op deze voorstelling speelt in de Doopsgezinde kerk in Bolsward. Er is geen kaartverkoop, maar een plekje reserveren is noodzakelijk via: liesschuring @gmail.com U kun na afloop een eigen bijdrage doneren.

17 dec Bolswarder Duwtje met Soep

We kunnen wel iets meer naar elkaar omkijken. Onder dit motto is in september het project Bolswarder Duwtje gestart bij de voorstellingen van Hid Hero. Iedereen kan wel een duwtje gebruiken of geven, dus laten we elkaar ontmoeten! Deze avond zijn we met het duwtje in het Patershuis. Vanaf 18.00 uur ben je welkom voor de soep en een muzikaal Intermezzo met heerlijke kerstliederen. De plekken zijn beperkt dus graag opgeven via Bolswarder Duwtje. Je mag een vrijwillige bijdrage doen aan het einde van de avond, als je dat wilt.